Veilige website

Veilige website ja of nee?

Sinds mei 2018 is het van belang dat u een veilige website hebt. Dit betekent dat de URL moet beginnen met https://. Dit is ook belangrijk voor zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google.

Lees verder »

 

Bent u een starter en wilt u goed gevonden worden in Google?

Dan valt of staat alles met een goede website. Ik bied betaalbaar webdesign aan met  een origineel ontwerp. Kijk naar de onderstaande video hoe ik te werk ga in het maken van een website, afgestemd op uw wensen.

Kijk ook eens naar de voorbeelden op deze site om een idee te krijgen hoe een website er uit kan gaan zien.

Zelf een website maken? Verdiep u goed in de mogelijkheden voor het bouwen van de site, het registreren van een domeinnaam, afsluiten van een hosting pakket en uploaden met een FTP-server. Denk vooral: tijd is geld. Alle tijd die u zelf aan de website besteed, bent u niet actief op zoek naar klanten. Als starter zijn er veel zaken die u zelf moet regelen. Vaak gaat er meer tijd in zitten dan u van te voren verwacht had, maak dus een goede afweging in tijd versus geld.

 Bent u niet overtuigd? Wellicht helpt het volgende artikel u verder. Kijk eens op:

 https://www.finalwebsites.nl/wat-kost-een-website/