Ik krijg de laatste tijd vaak de vraag hoe de naam Kitewebsites tot stand is gekomen. Nee, ik ben niet zo’n kite-surf- babe die in alle vroegte naar het strand moet om de perfecte golf te pakken (in Nederland.. duhuh). Ik had vroeger wel een O’Neill agenda met zo’n surf-babe er op, telt dat ook? 

 

Vliegers heb je ook in allerlei soorten en maten, bij een website is het afhankelijk wat je er mee wilt uitstralen en dat is ook wat ik voor mijn klanten belangrijk vind. 

Kite is afgeleid van het Engelse woord voor vlieger en omdat je een vlieger ook eerst moet bouwen en dan moet zorgen dat hij “in de lucht blijft” vond ik het wel een toepasselijke naam en een mooi symbool om voor mijn webdesign te gebruiken.

Uw website is het visitekaartje voor uw bedrijf en daarom is het zeer belangrijk dat het aansluit bij uw wensen en de huisstijl van uw bedrijf.

Veilige website

Veilige website ja of nee?

Sinds mei 2018 is het van belang dat u een veilige website hebt. Dit betekent dat de URL moet beginnen met https://. Dit is ook belangrijk voor zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google.

Lees verder »