Waar komt de naam Kitewebsites vandaan?

Ik krijg de laatste tijd vaak de vraag hoe de naam Kitewebsites tot stand is gekomen. Kite is afgeleid van het Engelse woord voor vlieger en omdat je een vlieger ook eerst moet bouwen en dan moet zorgen dat hij “in de lucht blijft” vond ik het wel een toepasselijke naam en een mooi symbool om voor mijn webdesign te gebruiken.

Vliegers heb je ook in allerlei soorten en maten, bij een website is het afhankelijk wat je er mee wilt uitstralen en dat is ook wat ik voor mijn klanten belangrijk vind. 

Uw website is het visitekaartje voor uw bedrijf en daarom is het zeer belangrijk dat het aansluit bij uw wensen en de huisstijl van uw bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.