Wie ben ik en wat doe ik?

Kitewebsites is gevestigd in Swalmen en biedt websites aan voor elke onderneming maar ook voor verenigingen en stichtingen. Iedereen gebruikt wel eens een zoekmachine om een bepaald bedrijf of dienst op te zoeken. Tegenwoordig is het jammer als betreffende dan alleen een telefoonboek vermelding heeft. Vaak ben je dan geneigd om naar de volgende te gaan die wél een website heeft met wat meer informatie. Bent u ZZP-er en start u net met uw eigen bedrijf of heeft uw vereniging nog geen website maar zou dat wel handig zijn? Informeer eens naar de mogelijkheden, dan heeft u meteen een idee wat u kunt verwachten.

Mijn naam is Tanja Smeets en ik heb 21 jaar in een internationale omgeving gewerkt, waarvan de laatste jaren als Data Analist. Mijn passie ligt echter in de creatieve hoek, vandaar dat ik mij enkele jaren geleden omgeschoold heb tot Professioneel Webdesigner. Hiermee kan ik nu zowel webpagina’s bouwen met een geheel eigen ontwerp, beschik ik over de kennis van (X)HTML codes schrijven en CSS stylesheets, maar ben ik ook het gemak van WordPress gaan waarderen. Tevens heb ik veel ervaring met productfotografie en foto’s bewerken in Photoshop.

Natuurlijk zijn er tal van programma’s die het vrij eenvoudig voorspiegelen om een website zelf te bouwen, maar daar gaat vaak toch meer tijd in zitten dan u verwacht had. Nog niet eens gesproken over het aanpassen van foto’s en filmmateriaal dat zonder professionele programma’s echt niet te doen is. Tenslotte moet u zich nog gaan oriënteren in de diversiteit aan hostingpakketten,  het registreren van uw domeinnaam en het uploaden naar een (S)FTP-server.

Twijfelt u over het laten maken of zelf doen? Schroom niet om ook daarover een bericht te sturen en ik zal u een eerlijk advies geven.  Laat ik u één tip alvast geven als u toch zelf aan de slag wilt gaan: gebruik (gratis) WordPress met Elementor. Deze combinatie heeft wereldwijd de meeste gebruikers, met veel (YouTube) instructievideo’s dus als u een beetje handig bent, komt u er wel uit.

Elk eerste contact is zonder verplichtingen of kosten. Pas als we overeenstemming hebben over de omvang en duur van een overeenkomst, zullen er kosten in rekening gebracht worden. Bij het afsluiten van de overeenkomst wordt het totaal bedrag over twee termijnen verdeeld. Hiervan wordt 50%  gefactureerd bij aanvang van de werkzaamheden, de andere 50% bij oplevering van de website. Wilt u mij liever eerst telefonisch spreken, dan kan dat op 06-54348228.

Kitewebsites is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Roermond onder nummer: 70597944.